Riera, a klán székhelye

Go down

Riera, a klán székhelye

Témanyitás by Admin on Kedd Nov. 06, 2018 8:46 am

A kaland kezdete. A Kereskedő Hercegségek eme városban van a klán székhelye. Bár nem egyetlen, de legerősebb klánként befolyásuk alatt tartják a város történéseit.Ennek záloga pedig, hogy a város vezetőjét és a tanács bő harmadát irányításuk alatt tartják. Hogy milyen módszerekkel? Azt tisztes és élni vágyó ember inkább nem firtatja.
A klán egyik titkos rendházába, a Gályatemetőbe, hívja össze az Akasztottak Testvériségének (a ti klánotok) egy magas rangú tagja, a Lunìrhalász, a csapatot.

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2018. Nov. 04.

Felhasználó profiljának megtekintése http://magusrepatema.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Riera, a klán székhelye

Témanyitás by Verrano Sakkrado on Hétf. Nov. 12, 2018 12:36 pm

Verrano szokása szerint, mindig fegyelmezett lépteivel, sebesen, de megfontoltan haladt a város, ismerős utcáin. Nem keltett nagy feltűnést. Származása elütött az itteni emberek többségétől, de közöttük nőt fel, továbbá a heves kereskedelmi forgalom sokféle népet sodort ide. Az ő gorwiki vonásai már fel sem tűntek.
Igazított egyet a szemét rejtő kötésen, örömmel tapasztalta, hogy a szeme alatt húzódó mély vágás lassan begyógyul. Még pár nap és leapad a duzzanat, utána pedig eldobhatja ezt az idióta gyolcsot. Már nagyon zavarta, de csak a saját magának köszönhette, hogy ott éktelenkedik a seb. Tüske, öreg fegyver volt már. Megbízható, de öreg. Oda kell figyelni a húrozására, időről-időre cserélni. Valószínűleg Ranagol kegyelme, hogy gyakorlatozás közben pattant el a számszeríjon a húr, és nem éles bevetésen. Ilyen gyengeséget nem lehet megengedni!
Befordult a Gályatemető irányába. Meggyőződött róla, hogy senki nem követi.Befordult egy sikátorba és pár sarkot az úttal párhuzamosan haladva tett meg. Legombolta magáról köpenyét és a málha zsákjába gyűrte. Menet közben összefogta haját.A Gályatemetőtől egy sarokra megállt és körül nézett.
- Vajon mit akar a Lunirhalász?- gondolkodott magában. - Jó lenne egy friss célpont...rég lőttem olyanra, ami lélegzik is
Álldogálása közben senkit nem látva, aki megzavarhatná elindult és belépett a rendház ajtaján.
avatar
Verrano Sakkrado

Hozzászólások száma : 2
Join date : 2018. Nov. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.